FJORDCLUB

Om bord

Nyt førsteklasses servering om bord

Fjord Line har utviklet et matkonsept som gir passasjerene på MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord en rekke alternativer og mulighet for fremragende matopplevelser.

De høye kravene til kvalitet på råvarer, tilberedning og servering gjelder uavhengig av hvilket spisested du bestemmer deg for å benytte. Når det gjelder drikke, har Fjord Line alle rettigheter.

Grieg Brasserie

Grieg Brasserie er restauranten om bord med stor R. Her er atmosfæren akkurat passe dempet. Du sitter behagelig og blir oppvartet på en høflig, diskret og hyggelig måte. Og enda viktigere: alt som kommer på tallerkenen og i glasset er både utsøkt og noe utenom det vanlige.

Brasseriets kokker kombinerer franske brasserie-tradisjoner med nordiske råvarer. Idealet er gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Menyen er alltid inspirert av sesongen.

Vi tør mene at Grieg Brasserie burde passe som hånd i hanske - enten du er ute for å dyrke romantikken - eller har noe å feire med venner eller kollegaer.

Restauranten, med plass til 62 gjester, finner du akter på dekk 7.

Åpningstider

Fra Bergen til Stavanger

14:00-16:30

 

Oasis Garden Café

I dette selvbetjente spisestedet kan du nyte enklere retter i en hyggelig kafé som er innredet som en hage.

Oasis Garden Café ligger midtskips på dekk 7 og har plass til om lag 280 gjester. Serveringstilbudet er variert og spennende – fra thailandske wokretter til norsk husmannskost. 

Åpningstider

Fra Bergen til Stavanger

13:1523:00

 

Fra Stavanger til Bergen

05:0012:15

 

Pier 42

Like ved resepsjonen på dekk 7 finner du sportsbaren Pier 42. Her viser vi sportssendinger på store TV-skjermer og tilbyr forfriskende snacks og drikkevarer. 

Du kan også nyte live-opptredener, diskutere sportsresultater, spille brettspill, lese en god bok, slå av en prat med nye eller gamle venner, eller bare slappe av og nyte turen. Her vil alle trives, uavhengig av sportsinteresse og favorittlag.

Åpningstider

Fra Bergen til Stavanger 

13:30 – 02:00

 

Kontrollrapport

Våre restauranter og spisesteder om bord blir nøye kontrollert av relevante myndigheter. Her kan du se de seneste kontrollrapportene.

Kontrollrapport for MS Stavangerfjord

Kontrollrapport for MS Bergensfjord

Dekksoversikt

En uforglemmelig helaften til sjøs

Velkommen om bord på MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord, der dyktige artister vil sørge for å gi deg en underholdningsopplevelse du sent vil glemme! Våre artister har en fantastisk mulighet til å være nær publikum, være spontane og tilpasse seg til dine ønsker for å gi deg en helt unik opplevelse om bord. I Fjord Lounge serverer våre artister deg et forrykende show som er perfekt for deg som elsker å danse. Foretrekker du en roligere pubatmosfære med sportsbegivenheter på TV-skjermen, er vår flotte Pier 42 sportsbar det perfekte alternativet.

Gjør deg klar for en uforglemmelig helaften til sjøs!

 

Kimm Saatvedt/Palookaville

Air seat

Hundehotell

Om bord på MS Stavangerfjord og MS Bergensfjord finnes et moderne og komfortabelt hundehotell hvor man kan plassere sin hund under overfarten. Hundehotellet er plassert på dekk 10 og vil ikke være utsatt for støy.

Dersom man ønsker å ha med hund på reisen, har man to alternativer om bord:

• Hunden kan oppbevares i bilen på bildekk under overfarten. Pris for hund i bil: kr. 50,- en vei. Hunden kan luftes i luftegården på dekk 10 (ved hundehotellet). Vi gjør oppmerksom på at bildekk er stengt under overfart. Tilsyn og lufting på overfarten avtales med mannskap om bord. Resepsjonen har fastsatt tider for besøk på bildekk. Vennligst henvend deg i resepsjonen med det samme du kommer om bord og forhør deg om når det er mulig å lufte hunden i løpet av overfarten. OBS: Husk hundepose! Gjesten skal kunne bruke sitt boardingkort for å komme inn på området.

• Hunden kan plasseres på hundehotellet bak på dekk 10. Her vil det være et område for lufting av hunden samt et eget område hvor hunden kan gjøre fra seg. Her er det også tilgang til vann. Bruk av hundepose er påkrevet. Pris for å oppbevare hunden på hundehotellet er 100 NOK en vei. Burene finnes i tre forskjellige størrelser:

  1. Medium: 70x100x75
  2. Stort: 100x100x75
  3. Ekstra stort: 120x100x160


Vi gjør oppmerksom på at eier selv står fullstendig ansvarlig for hunden og dens velvære på overfarten. Mannskapet vil være behjelpelige dersom eier har spørsmål underveis, men hundehoteller vil ikke være under tilsyn av mannskapet. Det er ikke lov å ha med hunden på soldekk, inn i båten eller på lugarene.

Om sommeren kan det bli noe varmt på bildekk og dette er dessverre vanskelig å unngå. Likevel ser vi ikke at temperaturen på bildekk vil bli noe høyere enn lufttemperatur ute. Biler vil hovedsakelig bli plassert på dekk 5 og 6, mens motorene er plassert på dekk 1 og 2. Lastebiler vil bli plassert på dekk 3, og det kan forventes varme derfra. Under alle omstendigheter vil det kjøres ventilasjon på bildekkene.