Våre pianoentertainere

Våre pianoentertainere er å finne på dekk 7, der de sprer av sin naturlige sjarm og musikalske kløkt. Pianoet blir et naturlig samlingspunkt så snart våre pianister lar fingrene løpe, enten du er i humør for allsang, eller bare vil nyte musikken i en stille krok. Her får du vite mer om artistene som trakterer tangentene om bord.

Adrian Piper

Adrian tilhører den nye generasjonen pianoentertainere. Tross i hans unge alder, har Adrian rukket å spille på mange av de hotte pianobarene i Europa. Han spiller et bredt repertoar og elsker når publikum samles tett rundt pianoet for å stemme i allsang. Ta derfor turen til pianobaren på dekk 7 og bli med på å skape stemning, eller bare nyt at andre gjør det.

Gil Silverbird

Ønsker du deg en kveld på skipet med sosialt samvær over pianoet, eller bare en kveld hvor du kan sitte i fred med tankene dine og få en ”feel good”-følelse? Da kan vi på det varmeste anbefale en kveld med Gil Silverbird. Han er kjent for sitt gode humør og elsker jobben som musiker. Dette smitter over på publikum. Gil klarer med musikken å få folk til å føle seg vel! Gils stil er påvirket av hans Native American-opprinnelse. Den inneholder mye ”heart and soul” i R&B- og poprockstil.

John Rose

På denne seilingen kan vi tilby en etterspurt musiker fra de kjente norske pianobarene. Han leverer underholdning med høy energi. På repertoaret har han mange av de siste hitene, men fremfører også de berømte låtene vi alle kan synge med på. Høy kvalitet er viktig for John. Vi ønsker deg velkommen på dekk 7 for å oppleve ham.