Våre artister

I Fjord Lounge på våre nye skip har vi 16 håndplukkede artister som skaper god stemning med personlig, engasjerende og dansbar underholdning. De har øvd inn og laget koreografi til et stort utvalg av låter for å gi deg en unik underholdningsopplevelse på reisen. Sjangrene spenner fra skandinaviske klassikere til pop og rock, R&B og amerikanske superhits.
 

MS Stavangerfjord

Etcetera

En kald februardag møttes disse 4 svært ulike ungdommene, men fant fort ut at de hadde musikk, sang, jøgleri etcetera etcetera felles. 
Dermed var den energiske, allsidige og gledesspredende gruppen ETCETERA skapt.

Sammen skaper de uforglemmelige opplevelser om bord på MS Stavangerfjord. 

Underholdningsvert Lars elsker å jobbe på båt på tross av at han blir veldig sjøsyk. Han elsker dialekter, så prøv gjerne å sett han fast om hvor du kommer fra!
 
Gustav er krølltoppen med det blide ansiktet og den store stemmen. Som svensk er det kanskje arven etter Jussi Björling som gjorde at 
han fikk tilnavnet ”skolens Pavarotti” som liten. Han er også speider, men er allikevel bedre til å løse opp knuter på tråden enn å skape dem. 
I tillegg er han den eneste på Fjord Line som kan balansere en stol på haken.

Charlotte er livredd for blod, men har ingen problemer med ”å sløye fesk”. 
Hun er dyreelsker med et stort og varmt hjerte, men når hun entrer scenen våkner nordlendingen og kruttønna til liv.

Therese er oppvokst i den svenske skjærgården og elsker dykking og båtliv. Hun kan ingenting om lanterneføring og sjøkart, men synge kan 
hun! 

ETCETERA vil gjøre sitt ytterste for at publikum skal få danse og trimme lattermusklene innimellom. 

De vil ta dere med på en musikalsk reise, hvor repertoaret endres fra dag til dag. Den musikalske menyen inneholderrock’n roll, pop, danseband, Melodi Grand Prix,ETCETERA, ETCETERA,ETCETERA…..

Underholdningsvert Lars Kristoff

Lars heter jeg, og er en jovial nordlending som har det best når folk rundt meg har det 
bra. Som Underholdningsvert på MS Stavangerfjord er jeg her for deg. Om det er noe du lurer på, så ta kontakt. Enten det gjelder underholdningen om bord, eller du vil ta en kaffe og en prat.

Kanskje har vi sett hverandre før.
Jeg har allerede har jobbet 1 år som artist ombord, eller jeg kan ha vært hjemme i stua hos deg, da jeg var med i TV2-serien “Alt for Rognan”. 

Hjertelig velkommen!

VOX

Vi er VOX, som betyr “stemmen” på latin. Vårt team består av fire sterke stemmer med like mange herlige personligheter som sammen skal underholde deg på MS Stavangerfjord. 

Kristine (underholdningsvert) har dykkersertifikat, men er redd for å snorkle. Åsa er en miljønisse som sykler rundt på sin orange sykkel som hun kaller ”Pumpkin”. 

Kalle er brettspillnerd og elsker “Mors Flatbrød”. 

Sebastian
 kan gjøre en perfekt Chewbacca-imitasjon (Star Wars) og kan også vri tommelen 180 grader, noe som kommer godt med når han virituost briljerer på saxofonen!

Vi vil møte dere gjester med masse kjærlighet, humor og med et glimt i øyet. Vi ses om bord på MS Stavangerfjord!

 

Underholdningsvert Kristine Grimsrud

Hei! Jeg heter Kristine og jeg er Underholdningsvert på MS Stavangerfjord. 

Jeg elsker å stå på scenen, reise og å møte nye mennesker, noe jeg er så heldig å få oppleve hver dag i min jobb som Underholdningvert. 

Sammen med mitt fantastiske team ser jeg fram til å skape god og minnerik 
underholdning ombord på MS Stavangerfjord!

MS Bergensfjord

All in 

Gruppen ALL IN er et internasjonalt og fargerikt sammensurium med innslag fra Norge, Sverige, Storbritannia, Ghana og Finland. Du vil oppleve alt fra skandinaviske danselåter til afrikanske rytmer.

Anna-Lisa (underholdningsvert) håper å treffe mange internasjonale gjester om bord, siden hun har som mål å lære seg fem språk de neste fire årene. Vi er spente på hvilke språk dette blir. 

Håkon er musikeren som trakterer både gitar og piano, men dere bør også vite at hans største akademiske høydepunkt er rekorden i pølsespising fra Kabelvåg Ungdomsskole; hele 10 pølser med brød! 

Elisa er en ekte Harry Potter-nerd, men også en racer på det “velkjente” musikkinstrumentet Kazoo. 

Christer fra Fredrikstad vil også gjerne fremstå som instrumentalist og har derfor valgt seg instrumentet luftgitar! For å fremstå som seriøs mener han det er viktig å påpeke at han har en “Level 100 Blood Elf Death Knight”. Ingen tvil om at denne gjengen går ALL IN og vil by på alle tenkelige stilarter – her kan Halvdan Sivertsen bli fremført i marimbastyle og rock’n’roll kan bli avbrutt av jodling.

Underholdningsvert Anna Lisa Kumoji

Hei! Jeg heter Anna-Lisa og er så heldig å få være Underholdningsvert ombord på MS Bergensfjord! 

Jeg har allerede jobbet 2 år som artist på Fjord Lines fantastiske skip, og elsker 
gjestene og stemningen ombord. Det gleder meg at jeg som Underholdningsvert får 
mulighet til å mingle og kommunisere tett med gjestene om bord. 

Sea travellers! Tjo og hei! På Bergensfjord blir man ikke lei, for der er jeg, og mine 
fantastiske kollegaer for å ivareta DEG :D

JOYS

Ship o’hoi! Som navnet JOYS tilsier, er vi Nordsjøens gledesspredere! Musikalsk er vi samstemte og velklingende, selv om vi som personer er svært ulike.

“Kjøtt e mat, fisk e penga” er 
Jacobs (underholdningsvert) leveregel. Han hadde i sin tid en ekstremt kort karriere som fiskerenser på et lakseslakteri hjemme i Ålesund. 

Sindre hadde en drøm om å bli kokk da han var liten, men fant fort ut at dette passer dårlig da han fortsatt plukker paprika av Grandiosaen. 

Camilla drømte om å gjøre karriere i Hollywood, men fant heldigvis ut at hun trengte ikke dra lenger enn til MS Bergensfjord for å finne Drømmejobben! 

Charlotte er Fjord Lines selvutnevnte mester i chilispising, så se opp for sterk kost! Med vårt brede spekter og repertoar er vi klare til å spre gleden og skape god stemning hver eneste dag.

Er dere klare? Det er vi!

Underholdningsvert Jacob Gyllenskog

Jacob Gyldenskog heter jeg. Jeg er Underholdningsvert ombord på M/S Bergensfjord. 
Jeg er 37 år gammel, født og oppvokst i Ålesund. Jeg har jobbet med underholdning 
mesteparten av mitt voksne liv, mest i Norge, men også i resten av Skandinavia og Europa.

Snakk til meg når som helst om hva som helst, men vær obs på at om vi kommer inn på 
temaer som fiske eller skikjøring, så kan vi fort bli stående en stund!

Gleder meg til å treffe dere - vi sees om bord!