Om bord

Taxfree-handel for shoppingglade!

På Fjord Cat er det lett å gjøre en god handel. I vår taxfree-butikk om bord finner du et rikt utvalg av varer.

Ønsker du å gjøre et kupp på kjente merkevarer? Vi har tilbud på klokker og solbriller til fantastiske priser. Eller kanskje du er på utkikk etter god lukt? I parfyme- og kosmetikkseksjonen finner du dufter, make-up og hudpleieprodukter fra de kjente parfymehusene. Både til han og henne. I tillegg er det selvsagt mye annet som frister i butikken.

I matvarebutikken om bord finnes et godt utvalg av kjøtt til gode priser. Butikken åpner 30 minutter før ankomst. Vi har også fryseposer, slik at dine kjøttvarer holder seg kalde til du kommer hjem.

Last ned tax free-katalogen full av gode tilbud her!

Buffet Navigator

Unn deg selv å nyte den raske overfarten med Fjord Cat med en deilig frokost, lunsj eller middag, slik at du kan ta deg videre til din destinasjon med god energi!

I Buffet Navigator serverer vi "All Inclusive"-buffet til frokost, lunsj og middag. Vår klassiske frokostbuffet gir en god start på dagen og ferien, og serveres på dagens første avgang. Lunsjbordet serveres på dagens andre tur fra Hirtshals og har et rikholdig utvalg av varme og kalde retter, kakebord og kaffe. Vår middagsbuffet serveres på dagens tredje og fjerde avgang. Her finner du varme og kalde retter fra sjø og land, en salatbar og et dessertbord med fristelser for både store og små.

Mineralvann, øl, vin og kaffe er inkludert i prisen (til frokostbuffeten serveres ikke øl og vin). 

Øvrige spisesteder

I tillegg til Buffet Navigator har vi også Cafe Nautilus på dekk 2, der vi kan tilby dagens rett, baguetter, salatbuffet med mer. Tilhørende til Cafe Nautilus finner man også Nautilus Kjøttbutikk. På dekk 3 finner du Cafe Fly By, som selger pølser, is, smørbrød, kioskvarer og varme og kalde drikker.

Vi gjør oppmerksom på at det kan være redusert serveringstilbud på enkelte avganger.

Basic sete

Økonomisete tilsvarende en flystol eller et buss-sete, inkludert i billettprisen.

Comfort + Buffet Middag

Comfortsete inkl. buffet.

Comfort sete

Komfortseter plassert mot hverandre i grupper på fire til åtte seter med bord i mellom.