SUPERFREDAG – 20%* på taxfreevarer

 

Fredag er for de fleste en deilig dag. En vi ser frem til. En dag med frihetsfølelse. En dag da uka er tilbakelagt og hele helgen ligger foran oss. Men bra kan alltid bli bedre, så derfor fortsetter vi med vår SUPERFREDAG mellom Sandefjord og Strømstad!

Alle Fjord Club-medlemmer som reiser fredag 22. september får 20% rabatt* på alt av kosmetikk, parfyme, home & living, leker, godteri og matvarer i vår taxfree-butikk på dekk 4. 

*Gjelder ikke Chanel, Dior, og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Smaksprøver

SUPERFREDAG betyr også at det blir litt ekstra stas om bord i vårt topp moderne skip, som vi er så inderlig stolt av. I taxfreebutikken får vi selskap av det asiatiske kosmetikkmerket Klairs, som viser fram deler av katalogen sin. Her er det mye å ta for seg, produktene er av høy kvalitet og selges til en fornuftig pris. Dessuten holder Klairs seg unna dyretestning og "skumle" ingredienser.

I vår romslige taxfreeavdeling blir det også smaksprøver på ytrefilet av okse. Ytrefileten egner seg godt til både helsteking i ovn, på grill eller skåret i biffer. Her finnes rett og slett tallrike muligheter til å sette sammen et festmåltid av de sjeldne! Akkurat nå er ytrefilet av okse på tilbud til kr. 98,- per kg (førpris kr. 119,-).

Høstbuffet inspirert av mesterkokken Odd Ivar Solvold

Stas blir det også i Commander Buffet helt foran i skipet, for der står den helt nye høstmenyen servert. En lunsj- og middagsmeny som er samvittighetsfullt sammensatt av våre kjøkkensjefer og superkokken Odd Ivar Solvold. 

Lammefrikasse, viltkarbonader, landkylling med sitron, rosmarin, skogsopp og spinat, salat med røkt blåkveite, potet, kapers, torsk og potetgrateng med purreløk og pepperrot, er bare noe av det du kan nyte fra vår høstbuffet. Og naturligvis hører en god dessert med!

Musikk & underholdning

Men vi gir oss ikke med det. For på ettermiddagsseilingen mønstrer det også på en drivende god trubadur, som sørger for akkurat passe deilig SUPERFREDAG-stemning i Fjord Lounge helt akter i skipet. Torkild Gundersen Kjevik er en erfaren vokalist/gitarist som har sitt hjerte godt plantet i pop/rock-musikken, og finner det like naturlig å spille alt fra de kjente klassikerne fra 60-tallet som dagens hits. 

Velkommen til en hyggelig dag om bord!

Foto: Eirik Nilssen - Matbyrået Impuls, gettyimages.no

 

{{'travel_normal'|translate}}
{{'travel_normal_expl'|translate}}
{{'i_am_fc_member'|translate}}
Dagstur
Retur samme dag
Sandefjord-Strömstad
{{'i_am_fc_member'|translate}}
{{'travel_package'|translate}}
Hotell, feriesenter og opplevelser
i Sverige
{{'i_am_fc_member'|translate}}
{{'travel_domestic'|translate}}
{{'travel_domestic_expl'|translate}}
{{'i_am_fc_member'|translate}}
{{'travel_normal'|translate}}
{{'i_am_fc_member'|translate}}