Gå til hovedinnhold Til toppen

– En stor ære og en velfortjent honnør til våre nesten 1.000 medarbeidere som hver dag yter en enestående innsats for Fjord Line, sier administrerende direktør Claus Riis i Fjord Line Danmark.

I en dansk-norsk forbrødring med markeds- og salgsdirektør Trine Lise Woldbæk, representerte Riis det norskeide fergerederiet under den årlige prisutdelingen, som i år ble arrangert for 24. gang. Rundt 350 representanter fra den danske reiselivsbransjen samlet seg i Cirkusbygningen i København, hvor i alt 18 priser ble delt ut.

Sterk konkurranse

Da vinnerne fikk sine navn ropt opp, var det med grunnlag i en samlet vurdering fra rundt 2.000 medlemmer i analyseinstituttet Epinions utvidede Danmarksgruppe og juryens tolkning av dette omfattende tallmaterialet.  Og i kategorien for beste passasjerrederi med trafikk til og fra Danmark, var det altså Fjord Line som stilte sterkest i konkurranse med Color Line, DFDS, Stena Line, Bornholmerfærgen, Scandlines, Smyril Line og Syltfähre.

­- Prisen er en viktig bekreftelse på at vi gjør mye riktig i dag. Det gir oss ekstra motivasjon i vår målrettede jobb mot å bli det foretrukne valget for reisende mellom Norge og Danmark og motsatt vei. Dette er medarbeidernes fortjeneste. Vi er stolte av det de presterer, sier Woldbæk.

Fjord Line seiler i dag til Hirtshals i Nord-Danmark fra de norske havnene sine i Bergen, Stavanger, Kristiansand og Langesund. I tillegg har fergerederiet daglige avganger mellom Sandefjord i Øst-Norge og Strømstad i Vest-Sverige.

Om Fjord Line

Fjord Line ble grunnlagt i 1993 og er i dag Norges nest største fergerederi i internasjonal passasjer- og godstrafikk mellom Norge, Sverige og Danmark med en markedsandel på 20%. Selskapet har fire skip, opererer på fem fergeruter, sysselsetter rundt 700 årsverk og transporterte i 2017 i overkant av 1,3 millioner passasjerer og 65 000 fraktenheter.


Offentliggjort: 05. oktober 2018 15:01