Gå til hovedinnhold Til toppen

Danket ut 4.500 andre Familien som fikk bilen «MS Sommerlykke» for 590 kroner!

De ble valgt ut blant mer enn 4.500 håpefulle til å få kjøpe Fjord Line-bilen, «MS Sommerlykke» med heftige feriepakker på kjøpet - for vanvittige 590 kroner! 

Det var en overlykkelig familie på fem vi fikk hilse på, da vi kjørte fra Sandefjord til Jæren for å fortelle dem at de var plukket ut til å få kjøpe Fjord Lines Toyota Avensis, «MS Sommerlykke», for den latterlig lave summen av 590 kroner. I tillegg kommer to familieferier og én parferie i Danmark på kjøpet. Som om ikke det var nok: familien Hetland kan også reise gratis med Fjord Line hver måned i ett år. Det var kanskje ikke så rart de jublet hemningsløst da de fikk nyheten?

Heftig kampanje

Bakgrunnen for at familien Hetland nå er lykkelige eiere av strøken Toyota Avensis med utseende som et skip, er at Fjord Line våren 2019 kjørte en omfattende kampanje både i TV, nasjonale og regionale media. Konseptet var som følger: Vi la ut en Toyota Avensis til salgs for 590 kroner på finn.no, den samme prisen som våre rimeligste bilpakker. Med på kjøpet fulgte de nevnte ferie- og reisepakkene.

Interessen for å kjøpe bilen, var mildt sagt formidabel. Fjord Line mottok omtrent 4.500 e-poster i løpet av de tre ukene kampanjen varte. Hver især ble lest og vurdert, før vi til slutt landet på rundt 50 aktuelle kandidater. Disse ble alle kontaktet, med forespørsel om å sende inn en videopresentasjon seg selv og eventuell familie.

Jubel: Her får familien se bilen, «MS Sommerlykke», for første gang. Foto: Fjord Line
Jubel: Her får familien se bilen, «MS Sommerlykke», for første gang. Foto: Fjord Line

Etter en nøye vurdering av innsendt materiale, landet vi til slutt på familien Hetland fra Klepp kommune i Rogaland. Familien består av Wenche og Anders Hetland, samt barna Ine Sofie (10), Håkon (7) og Nora Elin (5). Hetlands er en aktiv familie med stor reiselyst og som ikke er uvillige til å by på seg selv og sine historier. Vi falt også for familiens sjarm og lite jålete fremtoning i den innsendte videoen. Vi legger heller ikke skjul på at familien Hetland på alle måter matcher målgruppen over dem som bestiller bilpakker til Danmark.

Sommerferie med Fjord Line som reisefølge

I annonsen på Finn.no, ble det tydelig gjort klart at den som skulle få tilslaget på bilen, samtidig forpliktet seg til å ha med et team fra Fjord Line under sommerferien 2019. Et team som får dokumentere familiens opplevelser og legge ut historier på sosiale medier underveis.

Så 2. august, setter Anders, Wenche, Ine Sofie, Håkon og Nora Elin seg i «MS Sommerlykke» og setter kursen for Fjord Lines terminal i Risavika utenfor Stavanger. Vel fremme i Hirtshals dagen etter, venter flate danske veier og målet for dagen er Billund. Og i Billund venter en skikkelig godtepose med aktiviteter:

LALANDIA
LEGO HOUSE

I Billund bor femspannet i ett av de herlige feriehusene, som er tilknyttet Lalandia. Her er alt tilrettelagt for familien og intet er overlatt til tilfeldighetene.

Så bærer det østover

Forhåpentlig godt fornøyd og fortsatt proppfulle av ferieiver, setter familien og «MS Sommerlykke» kursen østover til en superkoselige byen Ebeltoft i det idylliske ferieområdet Djursland. Her skal Wenche, Anders & Co. bo på feriesenteret Landal Ebeltoft. Her får de en egen feriebolig med utsikt over vannet, de bor i et vakkert maritimt miljø, de kan velge mellom haugevis av både innendørs- og utendørs aktiviteter som diverse svømmebassent, fotballbaner, idrettshall, minigolf, tennis og mye mer. Stedet har også optimale vandre- og terrengsykkelmuligheter, i tillegg til flotte forhold for kanopadling.

Det burde altså være nok å ta seg til på Landal, men opplevelsene stopper ikke der. På programmet står også en drømmedag i fornøyelsesparken Djurs Sommerland og dessuten skikkelig eksotisk og spennende opplevelse i Ree Park Ebeltoft Safari, der de også skal ha en overnatting.

Slik så det ut da vi overrasket familien Hetland med nyheten om at det var de som var valgt ut: