FJORDCLUB

Fjord Line Sport

Sportslig og sosialt utbytte på tur til Danmark

På cup, stevne eller treningsleir i Danmark forbedrer idrettslaget de sportslige prestasjonene – samtidig som dere bygger god lagånd og har det veldig gøy sammen. Fjord Line har gode idrettspriser store deler av året, og samarbeidspartnere på buss om dere ønsker bistand til transport til og fra deres idrettsarrangement i Danmark.

Vi sørger for en trygg og komfortabel overfart, med daglige avganger fra Bergen og Stavanger til Hirtshals og Langesund – Hirtshals. I sommersesongen seiler også vår hurtiggående katamaran på Fjord Line Express-ruten mellom Kristiansand og Hirtshals. Vel fremme i Danmark er avstandene korte til spennende baner og haller og gode danske ferieopplevelser. 

Nyt førsteklasses servering om bord

Fjord Line tilbyr «All inclucive buffet» med kalde og varme retter på alle våre seilinger til Danmark. Vi gir idrettslag og foreninger 10% rabatt  ved bestilling av buffet 48 timer før avreise.

Fordeler

Vi tilbyr gratis Fjord Club Premium medlemsskap til trener/lagleder/daglig leder (1 medlemskap per lag). Som Fjord Club Premium-medlem kan man samle opp poeng på vegne av laget/gruppen som kan brukes ved reiser i etterkant. Forutsetter en bestilling på over 10 personer.

Ved bestilling, spør etter premium medlemskap i 1 år, og dette vil bli tilsendt og registrert i våre systemer. Vær oppmerksom på at dette tilbudet kun gjelder ved telefonbestilling.

Prisforespørsel