Gå til hovedinnhold Til toppen

Mad og drikke om bord

Selvom overfarten med Fjord FSTR går hurtig, er der alligevel rigeligt tid til at hygge sig med god mad og drikke. Vi tilbyder dig flere alternativer at vælge imellem om bord. 

Lounge

Geïnspireerd op het lounge-concept in luchthavens bieden wij op Fjord FSTR een moderne lounge aan, waar u in een afzonderlijke ruimte van een eenvoudig menu - van hoge kwaliteit - kunt genieten. Dit aanbod is de hele overtocht geldig, en u heeft de hele reis een eigen persoonlijke stoel. Mocht u een specifieke zitplaats willen, kunt u uiteraard van tevoren een zitplaats naar keuze reserveren.

Het aanbod in de lounge is afhankelijk van het tijdstip van de dag en het seizoen, maar verschillende kleine gerechten, snacks en zoete lekkernijen zijn altijd beschikbaar. 

Café

In het café aan boord bieden wij in samenwerking met Starbucks een breed assortiment aan verschillende soorten koffie aan. Misschien heeft u naast uw koffie zin in een taartpunt, dessert of croissant?

U kunt bovendien ontbijtpakketten, enkele veganistische producten, nootjes, snacks en drinken kopen. En niet te vergeten: in ons café krijgt u echte koffie van Starbucks.

Bistro

Kies onze bistro als u van een stevige maaltijd wilt genieten, terwijl de catamaran over het Skagerrak scheert. Afhankelijk van het tijdstip waarop u reist, kunt u ontbijt, lunch of avondeten in de bistro bestellen. Er is keuze uit zowel warme als koude gerechten, eigenlijk voor elk wat wils - ook voor kinderen. U kunt er bijvoorbeeld een Fjord FSTR-hamburger, vegetarische hamburger of sandwich krijgen.