Gå til hovedinnhold Til toppen
  • Hirtshals
  • Langesund
Vertrek vanuit Hirtshals
08:30 (07:00 zondag)
Vertrek vanuit Langesund
15:30 (13:30 zondag)

Boek hier uw
Noorse reis

Nu boeken

Hirtshals–Langesund Reis comfortabel naar Noorwegen

Onze twee moderne milieuvriendelijke schepen, MS Stavangerfjord en MS Bergensfjord, brengen u snel en comfortabel van Hirtshals in Denemarken naar Langesund in Noorwegen.

Vertrek vanuit Hirtshals: 08:30 (07:00 zondag)
Vertrek vanuit Langesund 15:30 (13:30 zondag)

We vertrekken vanuit Hirtshals en varen rechtstreeks naar Langesund in het prachtige Noorwegen. De overtocht van Hirtshals naar Langesund duurt slechts 4,5 uur. Noorse gastvrijheid en opwindende belevenissen wachten op u aan de andere kant van het Skagerrak.

Tussen Hirtshals en Langesund kunt u aan boord geweldig winkelen.
Tussen Hirtshals en Langesund kunt u aan boord geweldig winkelen.

Hoewel de reis over het Skagerrak snel verloopt, heeft u nog steeds de tijd om helemaal te ontspannen. Kom in de vakantiestemming met een heerlijke maaltijd in een van onze restaurants, of neem een drankje of twee terwijl u geniet van het uitzicht op zee. Shopaholics kunnen op dek 6 genieten van 500 vierkante meter aan belastingvrij winkelen met geweldige aanbiedingen van een grote verscheidenheid aan topmerken.

Geniet van een heerlijke maaltijd in het Commander Buffet-restaurant.
Geniet van een heerlijke maaltijd in het Commander Buffet-restaurant.

Fjord Line is er trots op dat MS Stavangerfjord en MS Bergensfjord de eerste twee cruiseferry’s ter wereld zijn die volledig door groene brandstof worden aangedreven. We maken gebruik van LNG (vloeibaar aardgas), een innovatieve technologie die aanzienlijke voordelen biedt, zowel voor ons als voor het milieu.